Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Tuesday 22 November 2011

το σωστο

Νεο αιμα, νεο υλικο. Θα ηθελα να αφιερωσω αυτην την πρωτη δημοσιευση σε κατι που μας αφορα ολους, θα ηθελα να το κανουμε λιγο πιο πολυ σεξ αντ δε σιτι παρα γκοσιπγκερλ. Γιατι ας μη γελιωμαστε, το κοινωνικο μας ενδιαφερον προσπαθουμε να ταισουμε σε αυτο το μπλογκ. Και αυτο χορταινει ειτε με το μα διασκεδαζει με τις ζωες των αλλων ειτε με το να βγαζει συμπερασματα απο λαθη αλλων. Και θα εστιασω σε αυτο το τελευταιο.
Τι ειναι το σωστο? Υπαρχει οντως παντα ενας στοχος οπως στην τοξοβολια, με ενα μονο κεντρο και σωστο σημειο και απειρα σημεια που απεχουν απο τον στοχο?
Ειμαι της αποψης πως ισχυουν και οι δυο περιπτωσεις, αναλογα με τον ανθρωπο. Εξαρταται απο την πεποιθηση του ιδιου. Καποιος που ειναι πεπεισμενος πως το σωστο ειναι μονο ενα και ολα τα αλλα ειναι παρεκκλησεις δεν μπορει να δεχτει καποια αλλη εναλλακτικη.
Η σημαντικη ερωτηση ειναι πλεον, ειναι δυνατη η συνυπαρξη ανθρωπων των δυο διαφπρετικων προαναφερθεντων ειδων? Και αν ναι, πρεπει παντα να υπαρχει το τεραστιο αυτο τιμημα? Και μηπως ειναι σωστο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για το σωστο?
Οχι, υπαρχει η λογικη και το συναισθημα, και αυτα τα δυο δεν συμφωνουν. Αλλα ο ωροσκοπος μου με εχει κανει βλακακο ρομαντικο, υποταγμενο στα συναισθηματα. Η λογικη επικρατει σε αλλα θεματα, το συναισθημα ειναι παρανοικο, οχι χαοτικα παρανοικο, ομορφα παρανοικο, με μια δικη του δομη, αρα και λογικη εντος της παρανοιας. Και αυτη η παρανοια δεν ειναι παντα το σωστο μεσο επιτευξης του στοχου, αλλα ειναι συνηθως σωστος δεικτης του στοχου.
Και εδω ερχεται και το ζωδιο μου και το κανει ακομα πιο δυσκολο να μη δρασω ενστικτοδως, κυνικα τις περισσοτερες φορες, δηλαδη. Συγγνωμη για την αυτοαναφορικοτητα, πολλοι ομως βρισκονται στην ιδια θεση με εμενα, κι ας μην ειναι υδροχωοι με καρκινο. Στην τελικη, κανενα ζωδιο και καμια πιστη, καμια δυναμη δεν θα σε καθοδηγησει απολυτα. Και φτανει η στιγμη οπου ολα εξαρτωνται απο το παθος σου. Και εσυ εισαι αρκετα γκαντεμης ωστε η αλλη πλευρα να λειτουργει με συστημα αξιων κατα πολυ διαφορετικο απο το δικο σου.
Το αφηνεις? Το παλευεις? Εγω δεν εκανα κανενα απο τα δυο. Δεν νομιζω να κανω καποιο απο τα δυο.
Οπως και το ντοπιο κρεατικο εξαλλου, περναω στην εμπλοκη v3, για να μην απογοητευσω και τους γκοσιπ φανζ αφενος και να μη με διωξουν απο συντακτη πριν καν καλα καλα εδραιωθω, το ντοπιο κρεατικο, επιστρεφω στο θεμα, που εχει μυαλα φουσκωμενα. Πιο φουσκωμενα κι απ τα στρετσαρισμενα αυτια του. Που θελει, αλλα δεν θελει. Τουλαχιστον το παιχνιδι αυτο γινεται πανω στον μηνα διμηνο, οχι στο πενταμηνο εξαμηνο. Και λογικο κιολα, μιλαμε για φρεσκο κρεας, αβγαλτο, ουτε καν ελευθερας βοσκης. Γιαυτο και ισως γλυτωσει το σφαγειο, τουλαχιστον απο εμας. Για μπαχαλακιδες γνωστων ποδοσφαιρικων ομαδων δεν μπορω να εγγυηθω.
Και στο κατω κατω, βρε αδερφε, τι χωλοσκας, θα μου πεις? Σκαω. Διοτι η θεια δικη δεν επερχεται, το καρμα μετριεται μετα τον θανατο, κι εγω μενω, σχωρεστε με για την εκφραση, μπακουρι, και γιατι? Επειδη κυκλοφορουν ορδες βιαστων συναισθηματων, οποτε προκειμενου να κινδυνεψεις, μενεις μονος, γιατι οσες φορες το κινδυνεψες ειτε δεν ηταν ικανοποιητικο, ειτε ετρωγες τα μουτρα σου.
Οποτε, θα μιλησω για πολλους τωρα, κυριοι εξ και φα, κυρια ριαλ, κυριε κρας και λαιον, κυρια συνεργατιδα, αλλα κι εσυ φιλτατη τζενκιν, και εσυ μαζι μαντμουαζελ βανιτι, το ζευγος τζουντας του ευωσμου, και η λιστα συνεχιζεται και δεν τελειωνει συντομα, καθοτι ολοι συμπασχουμε, ολοι εμεις λοιπον, μαζι τους μαλλον και εσυ αστραπουλινι που ακομα δε βαρεθηκες να διαβαζεις τις μεταμεσονυχτιες αρλουμπες που γραφω υπο την επιρροια εντονων συναισθηματων και βιοχημικων αντιδρασεων, πρεπει na καταλαβουμε πως ειναι ενταξει το να ειναι τα πραγματα ετσι οπως ειναι. Το στατους κβο ειναι κατι σαν κανονας, και οταν εσυ πας να παραβιασεις αυτον τον κανονα, πιθανολογικα μιλωντας παντα, μαλλον τρως τα μουτρα σου.
Εγω λοιπον δηλωνω δημοσια οτι δεν φοβαμαι. Και σας προκαλω να το παλεψετε, εγω πολεμω. Εισαι ψυχακιας, θα μου πεις. Ναι, αλλα φταιει το οτι δεν ξερω να τα παραταω. Δεν ξερω να σταματαω να νιωθω. Οχι μονημα, τελοσπαντων.
Και ναι, οι περισσοτεροι ανθρωποι νιωθουμε. Συνηθως πιο πολυ απ οσο δειχνουμε. Κακως. Δεν ειναι αδυναμια το συναισθημα, ειναι δυναμη, η ιδια η υπαρξη συναισθηματος υποδηλωνει αλλες υπαρξεις. Και ολοι πληγωνομαστε, και δεν μπορουμε να το εμποδισουμε. Το εχω επιχειρησει, δεν γινεται. Τι κανεις τοτε? Εγω κανω το σωστο, δειχνω πως δεν μπορει ο καθενας να παιζει οπως θελει με ο,τι θελει και απο κει που ειμαι μια απλη πιξι με στοιχεια μονοκερου, χαζοχαρουμενη νεραιδα ενα πραμα, γινομαι σπραιτ και αποφασιζω να γινω λωφουλ γκουντ, ηθικη παραταξη παραξενη και ξενη σε εμενα, και να παρω τα πραγματα πιο πολυ στα χερια μου.
Γι αυτο κι εσεις σκασμενα με τα φεικ προφαιλ, κρυφτειτε, διοτι συντομα η ατακα "ειδα κι εγω τη φωτογραφια" δε θα αναφερεται σε προσωπικες στιγμες αλλα σε δημοσιο ξυλοδαρμο, εμπλοκη v2 ειναι αυτα τα τελευταια.
Συγχωρεστε την πολυλογια μου, τα δικα σας θα τα λεω πιο ωραια και πιο δομημενα πανω απ ολα, υποσχομαι, απλα ηθελα να κανω τη σωστη αρχη με λιγοτερο σχολιασμο και περισσοτερο σκεψη. Περιμενω νεα σας, αστραπουλινια. Μεχρι τοτε, εμπλεχθειτε.



Υ.Γ. Τα βιντεακια εμπλοκη v1 και v2 θα αναρτηθουν λιαν συντομως και εδω, για οσους δεν τα εχετε δει ακομα.

No comments:

Post a Comment