Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Wednesday 20 October 2010

Πες μου από πού είσαι, να σου πω ποιός είσαι

Λένε πως η καταγωγή κάποιου λέει τόσα για αυτόν, όσα τα παπούτσια του ή το ζώδιο του. Πολλά έχουν ακουστεί για σένα, αυτοανακηρυγμένη βασίλισσα (του τι, δεν μας έχει πει ακόμα). Μία στην Κηφισιά, μία στο Κολωνάκι είσαι ωστόσο. Ίσως όσοι λένε όσα λένε πρέπει να δουν την φορολογική σου δήλωση για να πειστούν για τον τόπο κατοικίας σου.
Επειδή όμως η Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη που έχει υλικό προς ανάλυση, λέω να σας μιλήσω για ένα ανερχόμενο...μοντέλο. Που αρχίζει την καριέρα του σε πολλά κρεβάτια, λένε. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε και για άγνωστο οίκο μόδας. Πρόσεξε, μολυσμένε, γιατί ο κόσμος δύσκολα ξεχνά. Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα, λένε σε κάποια χωριά. Έτσι και εσύ, αντί να βγάζεις όλο και πιο πολλά ρούχα σε κάθε νέα φωτογραφία, κοίτα να διαλέγεις τις δουλειές που δέχεσαι.
Και αν εκεί στη Θεσσαλονίκη ξεμείνατε από φωτογράφους, έχει η Αθήνα έναν που δεν το έχει σε κάτι να πάει σε άλλη πόλη, ή, και να σε φιλοξενήσει σπίτι του. Τώρα που κουρέφτηκε κιόλας, έχει αποκαλύψει όλη τη γοητεία του. Λες το νέο του μπόι τόι το Σάββατο να μην πήρε φωτογράφιση δώρο και να γοητεύτηκε απλά από την εμφάνιση αλλά και το ήθος του καλλιτέχνη?

2 comments:

  1. Geia G.W.
    Anarotiwmoun an to onoma tou fwtografou pou les arxizei apo Θ.

    -Apostokarman

    ReplyDelete
  2. Δώσ' του κι άλλη φήμη. Θ. Χ.
    Ελπίζω να διασαφινίστηκε το θέμα.

    ReplyDelete