Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Monday 25 October 2010

Αγγελίες

Στο φέισμπουκ, στο τουίτερ, παντού. Κάποιος να έρθει μαζί μου για καφέ? Για ψώνια? Να πάει σχολή αντί για μένα? Σας βαρέθηκα. Μαζί και όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Όσοι διαφωνείτε ή το κάνετε, να αρχίσετε να ανησυχείτε για την ψυχική σας υγεία.
Περνώ στο κυρίως θέμα για σήμερα. Φανατική χρήστης μπλάκμπερι, δήθεν κουλτουριάρα και δεν ξέρω και εγώ τι, με ύφος διδακτικό πάνω απ'όλα(επειδή ως γνωστόν, αυτή ξέρει καλύτερα). Όμως πίσω από την μάσκα του φάσιον άικον και μπλάκμπερι έξπερτ, κρύβεται ένα κοριτσάκι με νταραβέρια με τον γνωστό Έλληνα χιπ χοπ καλλιτέχνη. Κυρία Μάγκοτ, όσο και να το αρνείσαι, σε έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Εσύ και η πρώην βασίλισσα Α. έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Την κολλητή σου, την κυρία με το ουνάγκι στην περιγραφή του προφίλ της, μάζεψέ την. Θέλει να λέει και ότι ασχολείται με τη μόδα, τρομάρα της.
Και σε απάντηση σε όσα λέει ο Αστραπής, θεωρήσαμε χρήσιμο να τονίσουμε ότι δεν ειρωνευτήκαμε το ιτ γκετς μπέτερ κίνημα. Όντως τασσόμεθα υπέρ. Όπως και ο Ομπάμα, εξάλλου. Οπότε, μπορείς να σταματήσεις να ψάχνεις λόγο να βριστείς με κάποιον και να αποδεχθείς πως έχουμε κοινές απόψεις σε κάποια θέματα.

No comments:

Post a Comment