Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Monday 25 October 2010

Σκυλιά που γαβγίζουν

δεν δαγκώνουν, συνήθως. Όπως θα έχετε αντιληφθεί, αγαπητοί αναγνώστες, δεχόμεθα απειλές από πολλά μέτωπα. Και αναρωτιόμαστε. Αφού δεν διαβάλλουμε κανέναν και απλά κάνουμε περιγραφή γεγονότων και μια...δημιουργική κριτική, με ποιο δικαίωμα ακριβώς, κύριοι, μας επιτίθεστε?
Ίσως αν δεν ντρεπόσασταν για την ζωή σας και τις πράξεις σας να μην είχατε τέτοια αντίδραση. Προφανέστατα, εσείς λοιπόν έχετε το πρόβλημα. Εμείς ως συντάκτες, διευκρινίζουμε λοιπόν πως οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά γεγονότα ή πρόσωπα είναι απολύτως συμπτοματική.
Το ίδιο θα αναγραφεί και στην περιγραφή του μπλογκ. Για να είμαστε νομικά καλυμμένοι.
Γιατί, εσάς που διαμαρτύρεστε δεν σας φοβόμαστε. Η λαϊκή σοφία μας δίδαξε όμως να φοβόμαστε τα σιγανά ποταμάκια. Για να ξανασκεφτεί λοιπόν ο καθείς τι δηλώνει, σε μια δημοκρατική χώρα με κατοχυρωμένο το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας. Τα απροσάρμοστα είμαστε εμείς, οι γράφοντες, ή εσείς που απειλείτε ανώνυμα (όπως και αυτό που κράζετε, το ανώνυμο μπλογκ) κάποιους των οποίων την ταυτότητα δεν γνωρίζετε καν και που αφελώς υποθέτετε.
Θα κλείσω λέγοντας πως στην σχετικά μικρή κοινωνία αυτή με την οποία ασχολούμαστε, μέλη της οποίας είμαστε και εμείς, καλώς ή κακώς, πολλοί έχουν επηρεαστεί από το γκόσιπ γκερλ. Και όπως είπαμε, σκυλιά που γαβγίζουν, δεν δαγκώνουν. Αυτό αποκλείει από την αίθουσα σύνταξης αυτόματα τα ονόματα Ντέυν, Αστραπή, Ρίαλ. Για αυτών την ταυτότητα έχουμε δεχτεί τρολάρισμα. Ψάξτε στα σιγανά ποταμάκια, τέτοια είμαστε και εμείς, γι'αυτό ξέρουμε και να προστατευόμαστε από αυτά. Αυτά είναι τα ζημιογόνα.

No comments:

Post a Comment