Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Sunday 24 October 2010

Διασημότητες

Πρωτοετής φοιτήτρια, από μικρή μπλεγμένη στην κοινωνία "διασημοτήτων", πλέον επεκτάθηκε. Δεν διστάζει να συνομιλεί με γνωστή περσόνα ανοιχτά στο τουίτερ, ενώ πρόσφατα πήρε συνέντευξη από γνωστό τραγουδιστή της εναλλακτικής ροκ σκηνής για ραδιοφωνικό σταθμό στο Γιοχάνεσμπουργκ. Στημένη φάση μυρίζομαι. Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε την κλήρωση, ενώ είχαν ήδη γνωριστεί το καλοκαίρι...
Πάντως όλα αυτά δεν την εμποδίζουν να κάνει παρέα και με τοπικές διασημότητες. Εθεάθη να περνά το Σαββατόβραδό της σε γνωστό εστιατόριο γρήγορου φαγητού στο Μαρούσι, παρέα με φίλους της. Ανάμεσά τους και ο Αστραπής, ο οποίος μοίρασε αυτόγραφα σε φαν από κάποια περασμένη (και αποτυχημένη) "συναυλία" του. Οι κοπέλες δίστασαν να του μιλήσουν αλλά το θάρρος που έδειξαν τους αντάμειψε με μια χαρτοπετσέτα του εστιατορίου με την υπογραφή του καλλιτέχνη.
Ίσως η κυρία να αποφασίσει αν θα κάνει παρέα με διασημότητες ή όχι? Δηλαδή, όχι τίποτα άλλο, απλά να ξέρω εάν βρίσκεται στη δική μου δικαιοδοσία ή στου Περέζ Χίλτον.
Βιάστηκα όμως, και πέρασα κατευθείαν στο Σάββατο. Ωστόσο την Παρασκευή το βράδυ, σε "γνωστό" μαγαζί του Κεραμεικού, κατεγράφησαν επεισοδιακά συμβάντα. Η βραδιά κυλούσε συνηθισμένα, με τον (ξαναβαμμένο)ξανθό Ντέυν να χορεύει διόλου προκλητικά, όταν στον χώρο εισήλθε ο εξίσου(ή και πιο πολύ ακόμα βαμμένος) ξανθός κύριος Γκρίφιν. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν (σχεδόν) βίαιες και απαίτησαν την παρέμβαση άλλων παρευρισκόμενων για να μην σπάσει κανένας κάποιο νυχάκι ή πάθει κάποια αντίστοιχη συμφορά. Ο λόγος της διαφωνίας παραμένει μυστήριο. Μάλλον ο Γκρίφιν είχε τις κακές του πάλι. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν όλο αυτό έγινε απροκάλεστα.

No comments:

Post a Comment