Κατίνες που δεν άντεξαν και μας επισκεύθηκαν

Friday 22 October 2010

Σύννεφα βλέπω, κακοκαιρία προβλέπω...Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι.

Κάτι τέτοιες ηλίθιες παρομοιώσεις με τον καιρό δεν χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά και ο αστραπής? Έγινε έξω φρενών όταν έμαθε πως στο ίδιο του το σπίτι έκανε τις τελευταίες δουλειές του ο περιβόητος φωτογράφος. Και σκέφτομαι εγώ...τι σε νοιάζει εσένα? Ζηλεύεις που δεν σε φωτογραφίζει κανείς? Κρίμα. Φαίνεται δεν είσαι και τίποτα σπουδαίο. Και χαμηλά κριτήρια πρέπει να έχεις, καθώς ο φαν του φάιναλ φάντασυ νταλμάσκα, ο οποίος παίζει να ξέρει αρκετά καλά τον χειρισμό του φότοσοπ, από κοντά όμως, δεν γίνεται να κάνεις κροπ στην κοιλιά...ε, αυτός τελοσπάντων, δεν σου ξέφυγε. Μην σκας, και άλλα θύματα υπήρξαν. Όπως και ο μελλοντικός "σχεδιαστής μόδας", το ωραίο παιδί απ' την επαρχία με τα στραβά δόντια. Τουλάχιστον εσύ δεν έκανες σχέση με τον μπούλη, αστραπή. Επιχείρησες κάτι με τον τελευταίο, τον σχεδιαστή. Πως νιώθεις που σου θυμίζω τα Χ σου? Χ, όπως αυτό του ριάλιτι.
Πάντως για κλαμπκίντ που θες να δείχνεις, τα κλάμπ δεν σε ξέρουν. Ίσως αν έβγαινες ποτέ απ'το σπίτι σου, να είχες όντως κάποιο ενδιαφέρον. Ίσως και όχι.
Και θα κλείσω με μια σύντομη αναφορά στον μεγαλύτερό μου φαν, παπα-παπαράτσι, τον "φωτογράφο" απ την Εύβοια. Υπάρχει ο όρος αυτό-φωτογράφος? Αν όχι, βρέθηκε ο ορισμός της. Παιδί μου, ψωνισμένο, ό,τι και να πεις για μένα, το ίδιο μου κάνει. Ασχημούλης παραμένεις, την διαφορά μεταξύ εσελάρ και ντίεσελαρ δεν την έχεις εντοπίσει ακόμη, αλλά το υφάκι, υφάκι. Μην χάσει, ο κοντός, να σχολιάσει καθετί που γράφω. Λες και τον προσέλαβα για κριτή.

No comments:

Post a Comment